Afdrukken

Behandeling

Stel u maakt een afspraak en wat dan?

IMG 7634

Stel je maakt een afspraak. Hoe verder?

Je komt op een eerste consult. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Je vertelt over je belangrijkste klacht of klachten. Tevens heb ik persoonlijke informatie nodig. Wie ben je? Wat is je karakter? En hoe sta jij in het leven? Daarnaast worden vragen gesteld over jouw slaap, energie, gemoedstoestand, stemmingen, eet- en drinkgewoontes en medicijngebruik. (Neem a.u.b. de namen of bijsluiters van betreffende medicijnen mee).

Als homeopaat probeer ik de oorzaak van je klachten te achterhalen en onderzoek ik jouw individuele kenmerken en eigenschappen. Ik behandel niet alleen de klacht, maar jou als persoon met die klacht. Tevens breng ik dit in relatie tot de wereld om je heen. Dit is nodig om een middel te zoeken, dat bij jou als ‘geheel’ past, ook wel holisme genoemd. Samen met jou, ga ik op zoek naar het geneesmiddel dat het meest passend is, zodat het herstel zo diepgaand en langdurig mogelijk is.

Na het consult, zal ik ons gesprek nogmaals overdenken en een beeld van je schetsen. Wanneer ik overtuigd ben van het middel stuur ik je dit toe per post. (In acute situaties kunnen de middelen direct verstrekt worden).

Na 6 tot 8 weken, na het eerste consult, volgt een vervolgconsult. Hierin bespreken we de ontwikkeling tijdens de afgelopen periode en indien nodig het vervolgtraject.

Homeopathie kent geen heftige bijverschijnselen en is daarom ook geschikt voor kinderen, ouderen en gevoelige personen

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op