Afdrukken

Workshop " persoonlijke ontwikkeling".

Iedere maand geven wij een workshop "persoonlijke ontwikkeling". 

Volgende Workshop: 27 April-18 Mei-15 Juni.

" Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself" 

  • Je leert op een heldere en effectieve wijze om te gaan met jezelf en je omgeving en jouw emoties en die van anderen.
  • Je leert op een prettige en plezierige wijze uit je comfortzone te treden.
  • Je neemt vooral praktische direct toepasbare tools mee naar huis.
  • je krijgt meer inzicht in jezelf en je omgeving.

" Verander en de wereld verandert mee" 

De workshop geeft een aanzet tot bewustwording. Waarin ieder zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen groeiproces. Een groeiproces dat leidt tot nieuwe uitdagingen in ieders persoonlijke ontwikkeling.

Na de kennismaking zal Karien Linssen u voor het eerste deel van de workshop meenemen naar buiten ( neem passende kleding mee, al na gelang de weersomstandigheden). Na de pauze zal Wim Linssen zorg dragen voor het tweede deel van de workshop, welke binnen zal plaatsvinden. 

wimwebsiteHet is voor ons vooral belangrijk dat de deelnemers een leerzame en leuke dag hebben en praktische handvaten meekrijgen die direct toepasbaar zijn

 

Praktische informatie:

Workshop is van: 10:00 uur- 15:00 uur. ( 15 Min voor anvang aanwezig zijn)karien-linssen

Wij adviseren je om makkelijke kleding aan te trekken.

Zorg dat je goed uitgerust bent.

Max 10 Deelnemers.

De kosten van de workshop bedragen 50 Euro incl. water, thee, koffie, broodjes en vers fruit.

Lokatie is Sitterskampweg 211 in de Boekend. Zie contact voor specifiekere adres info.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via het contactformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken

Homeopathie in Zwitserland in het basispakket

Homeopathie in Zwitserland in het basispakket

In opdracht van de Zwitserse overheid is uitgebreid en diepgaand onderzoek verricht naar de effectiviteit, bruikbaarheid, veiligheid en de kosten van homeopathie in de gezondheidszorg. Dit zogenaamde HTA-onderzoek (Health Technology Assesment) is uitgevoerd volgens de internationaal erkende wetenschappelijke standaard. In 2004 werd dit rapport in het Duits gepubliceerd. Eind december 2011 is een geupdate Engelse vertaling verschenen van dit rapport. In deze gereviseerde versie is ook het resulaat meegenomen van de evaluatie van het vernietigende artikel dat in 2005 in de Lancet was verschenen over homeopathie. Volgens de Zwitsers zijn een aantal zeer verantwoorde homeopathische studies buiten beschouwing gelaten door de schrijvers van het Lancet-artikel. Bovendien waren volgens hen de onderzoekscriteria zodanig geformuleerd dat ze de hypothese dat homeopathische geneesmiddelen niet werken, zouden ondersteunen.

De conclusie van Bornhöft en Matthiessen is dat er meer dan voldoende bewijs is voor de klinische effectiviteit van homeopathie en voor de veiligheid en kosteneffectiviteit er van.

Zwitserland is een vooruitstrevend land met betrekking tot de regelgeving rond aanvullende en natuurlijke (CAM) geneeswijzen. In een referendum hebben de Zwitsers met overgrote meerderheid aangegeven dat ze willen dat homeopathie onderdeel uitmaakt van het basispakket volksgezondheidszorg. Daardoor wordt al sinds 1998 de homeopathische behandeling vergoed. De conclusies uit dit belangwekkende rapport tonen aan dat het vertrouwen van de Zwitsers in homeopathie ook door wetenschappelijk onderzoek wordt ondersteund.

Afdrukken

Openingstijden.

logo karien

Openingstijden:

consulten:

Op maandag, dinsdag en donderdag is de praktijk geopend van 9:00 tot 15:00 .

Telefonisch spreekuur:

Op maandag, dinsdag en donderdag van 12:00 tot 12:30.

Afspraken kunt u ten alle tijden maken.

Via het contactformulier kunt mij een bericht sturen en zal ik zelf contact opnemen om de afspraak te plannen.

Telefonisch kunt u het antwoordapparaat inspreken.

 

 

Afdrukken

Acute klachten speciaal tarief

Sprake is van een acuut consult, wanneer een klacht aanleiding geeft om niet te wachten op een afspraak. Tevens kan de betreffende klacht geen aanleiding geven voor een volledig consult. Denk aan misselijkheid tijdens zwangerschap, griep, keelontsteking, verkoudheid, blaasontsteking et cetera.

In een dergelijk geval is een consult van 1,5 uur niet noodzakelijk. Om uit te kunnen sluiten dat geen onderliggende aandoeningen ten grondslag liggen aan de klacht, heb ik wat meer informatie nodig om tot een middel te komen. Dat kan telefonisch of in mijn praktijk. Het tarief bedraagt 25 Euro, waarbij het middel is inbegrepen.

 

Meer artikelen...