Afdrukken

Wie ben ik?

karien

Mijn naam is Karien Linssen , geboren in Velden in 1964. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen in Heerlen en Nijmegen.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in het bedrijf van mijn man en heb ik mij gewijd aan het moederschap van mijn twee zonen, twee dochters en inmiddels twee pleegkinderen.

In de homeopathie heb ik mijn interesse in de mens, op fysiek en psychisch vlak, evenals mijn interesse in de natuur kunnen combineren.

Ik heb mijn opleiding tot klassiek homeopaat genoten bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Arnhem. Hiermee heb ik mijzelf, op hbo-niveau, geschoold in de medische basiskennis van anatomie, fysiologie, pathologie en medische diagnostiek.

Mijn voorkeur voor homeopathie is gebaseerd op mijn overtuiging van het zelf genezend vermogen van de mens en de homeopathie die dit zelf genezend vermogen ondersteunt op een holistische manier (zowel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied). Ik bewandel de natuurlijke weg tot genezing en daar, waar de reguliere zorg noodzakelijk is, zal ik, in samenspraak met de cliënt, doorverwijzen naar of samenwerken met de reguliere zorg.

Ik ben ook lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, de NVKH.